Työharjoittelijat

118finderilla työskentelee ympäri vuoden useiden eri alojen työharjoittelijoita. Tarjoamme hienon mahdollisuuden työharjoittelijoille saada kokemusta oman alan tehtävistä. Annamme harjoittelijoille paljon vastuuta ja mahdollisuuden kehittää itseään ja yritystämme. Tarjoamme paikkoja muun muassa markkinoinnin, taloushallinnon ja myynnin harjoittelijoille.

Myynnin harjoittelu sopii monissa kaupan alan koulutuksissa osaksi tutkintoasi. Tarjoamme koulutuksen, jossa opit koko myyntiprosessin hoidon aina puhelun aloituksesta kauppojen ”klousaamiseen”. Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti yritysmyynti puhelimitse. Myyt suomalaisille yrityksille internet mainonnan ja näkyvyyden ratkaisuja. 

Taloushallinnon harjoittelijan tehtäväkenttää voi pitää hyvin monipuolisena. Taloushallinnon harjoittelija työskentelee kansainvälisessä ympäristössä kirjanpitoon, laskutukseen & laskentatoimeen liittyvissä tehtävissä. Hän hoitaa myös myynti- ja ostoreskontran, sekä pääsee kehittämään toimintaamme. Työvälineinä toimivat Netvisor, Excel ja omat asiakashallintajärjestelmämme.

Markkinointiharjoittelijan tehtävänä on keksiä asioita liikevaihdon parantamiseksi markkinoinnin avulla. Harjoittelijana pääset mm. suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia markkinointikampanjoita, vastaat sosiaalisen median päivittämisestä sekä tuotteiden digitaalisesta markkinoinnista. Pääset osallistumaan erilaisien tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, tiedottamaan, sekä suunnittelemaan erilaisia mainoksia, käyntikortteja, julisteita ja vaihtelevasti paljon muuta tarpeen mukaan.

”Tämä on todella hieno harjoittelupaikka. Yllätyin miten paljon minulle annetaan vastuuta ja miten minua kuunnellaan, jos löydän jotain kehitettävää yrityksessä. Lisäksi työ on erittäin oma-aloitteista, joka sopii minulle todella hyvin. ” – Joona, esimiesharjoittelija