Fuengirola

Fuengirola sijaitsee Etelä-Espanjassa Malagan provinssissa ja on etenkin kesäkuukausina erittäin suosittu turistikohde. Suurilukuisen suomalaisväestön ansiosta Fuengirolassa on  halutessaan mahdollista hoitaa lähes kaikki arkielämään liittyvät asiat suomen kielellä. Fuengirolassa lomailu ja työnteko on helppoa yhdistää; 8km pitkä hiekkaranta, rantabulevardi sekä hyvät ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet tarjoavat vastapainoa työnteolle. Fuengirola tarjoaa loistavia mahdollisuuksia urheilun ystäville.

Fuengirolan hintataso, kuten yleisesti koko Aurinkorannikon, on huomattavasti Suomea edullisempi. Edullisia vuokra-asuntoja on paljon tarjolla, varsinkin mikäli aikoo solmia heti pitkäaikaisen vuokrasopimuksen. Suuri osa vuokrattavista asunnoista on jo valmiiksi kalustettuja eli huonekalujen ostosta ei tarvitse huolehtia. 

Ilmasto Fuengirolassa on melko lämmin ympäri vuoden, sillä vuoden kylmimmän kuukauden, tammikuun, keskilämpötila on noin +17 astetta. Kesäisin päivälämpötilat liikkuvat +30 asteen tuntumassa. Fuengirolassa aurinko paistaa yli 300 päivää vuodessa!

Fuengirola sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä monista isoista kaupungeista, kuten Malagasta ja Marbellasta. Malaga tarjoaa kulttuurin ystäville useita museoita, teattereita ja tietenkin historiallisen vanhan kaupungin. Siellä järjestetään vuosittain myös useita musiikkifestivaaleja, joihin saapuu maailmanluokan artisteja. Jalkapallon ystävät voivat tuntea kaupungin Malaga CF:n ansiosta, jonka kotikenttä La Rosaleda sijaitsee Malagassa.